Het begin van een nieuwe tijd – we hebben een camper!!

Het begin van een nieuwe tijd – we hebben een camper!!

En toen…..hadden we na 3 jaar wachten opeens een camper!!!!!
Wauw, we zijn er nog beduusd van!

1 januari vroeg ik God nog waarom we zonder voertuig moesten rondreizen en toen kreeg ik Hebreeën 6:9-12 in gedachten en daar staat o.a.:

Wij verlangen ernaar dat ieder van u tot het einde toe ijverig zal doorgaan, zodat het goede waarop u zo geduldig wacht, mag plaatsvinden. En ook dat u de moed niet laat zakken, maar het voorbeeld volgt van de mensen die door hun geloof en geduld ontvingen wat God hun had beloofd.

Het is zo mooi dat we een God hebben die ons antwoord wil geven op onze vragen. Hij wil zo graag met een iedereen van hart tot hart kunnen spreken.

Hoe hebben we de camper gekregen?

In augustus hadden we al van deze camper gehoord dat ze hem wilden verkopen. We baden ervoor en hadden wel gehoord dat hij voor ons was, dat we er ons financieel geen zorgen over moesten maken door teksten als ‘wat hebben jullie toch weinig vertrouwen in Mij!’ (Mattheus 16:8) en toch durfden we er niet op te hopen.
Van 12 december tot 4 januari mochten we als gezin alleen in een huis de feestdagen doorbrengen. Dat was echt zo fijn!
Op 3 januari wisten we nog niet waar we heen zouden gaan.
De eigenaar van de camper kwam toen ineens langs en wilden voor ons welliefste € 1.000 van de prijs afdoen!
Die avond vroeg ik aan God of we naar een ander huis zouden gaan of toch de camper zouden kunnen kopen maar we hadden geen cent. God antwoordde met Handelingen 16:8-10 waar Paulus naar Mysië vertrekt en daar een visioen krijgt waarin een man hem dringend vroeg “Steek over naar Macedonië om ons te helpen!”. Vervolgens vertrok Paulus zo snel mogelijk naar Macedonië omdat ze eruit opmaakten dat God hen opdroeg om daar het goede nieuws te vertellen.
Ik durfde het bijna niet te geloven…zou het dan toch de camper worden?

Jesse dacht, laat ik een keer heel concreet aan God vragen om duidelijkheid (huis/camper). Hij wilde van God de volgende dag, uiterlijk 12.00 uur antwoord hebben.
De volgende dag om exact 12.00 uur ontvingen we een sms met de vraag of hij ons mocht helpen met de aankoop van de camper!!!
Toen vielen onze monden open, echt waar!

Klaar voor vertrek

De afgelopen dagen hebben we hard gerend om de camper klaar te maken voor vertrek.
Tot onze verbazing passen alle spullen die we altijd mee hebben op reis in de camper!
We zijn binnen no-time van alle kanten gezegend met kopjes, borden, pannen, dekens etc. Missen nog wel dingen, maar dat komt dan ook wel goed. 😀

Nu zijn we nog hard bezig om onze stichting (Fameless Heroes) officieel langs de notaris te laten passeren zodat we de camper op naam van de stichting kunnen zetten.
We hebben vandaag € 200 van de € 390 ontvangen om langs de notaris te kunnen!
We hebben een voorzitter en 1 bestuurslid en we zoeken nog 2 bestuursleden. Lijkt het je leuk om deel te hebben aan Fameless Heroes als bestuurslid? Stuur ons dan een berichtje.

En dan…?

Vertrekken we richting Spanje!
Tja…heel jammer, maar het is nu te koud om in Nederland in een camper te overnachten. 😀
We gaan lekker door met avonden bij mensen thuis te organiseren. We zullen daarom vooral bij mensen voor de deur staan voor bijvoorbeeld 1 of meer dagen of 1 of 2 weken en dan rijden we weer door.
Ondertussen zullen we mensen over het goede nieuws vertellen, voor genezing bidden en helpen waar we kunnen.

Wil je ons uitnodigen? Laat het ons weten, we komen graag bij je langs!

 

Psst, we moeten natuurlijk nog een familie foto maken met de camper, die hebben jullie nog van ons tegoed! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.