God spreekt door de Heilige Geest tot ons door woorden, beelden, dromen, geluiden. Eigenlijk door alle zintuigen en door heel Zijn schepping. Zo kan God je ook een beeld in gedachten geven voor iemand. Dit is wat we met een persoonlijke creatieve profetie doen. Aan God vragen welk beeld we mogen maken, gecombineerd met woorden die God ons in gedachten geeft voor de betreffende persoon. Profetisch schilderen en profetische kunst wordt het ook wel genoemd.

Wil je meer weten over profetie? Lees hier meer!

Voorbeelden van profetische tekeningen

Wil je voor jezelf of voor iemand anders een creatieve profetie aanvragen? Dat kan!

Nanette zal een profetische tekening maken, uitgevoerd in A6 formaat, met een magnetische achterzijde en afgewerkt met lak ter bescherming van de tekening. Zie bovenstaande voorbeelden.

We vragen een vergoeding voor de gebruikte materialen en verzendkosten t.w.v. €20,00.
Mocht je ons ruimer willen zegenen, dan kan dat altijd.

Hoe vraag ik een creatieve profetie aan?

  1. vul onderstaand formulier in
  2. maak vergoeding over naar: J.A. Versloot, NL66BUNQ2043740377 o.v.v. creatieve profetie
  3. ontvang de persoonlijke creatieve profetie na ongeveer 30/60 dagen.
  4. laat feedback achter via een comment onderaan deze pagina 

Profetisch én creatief? Dan zoeken wij jou!

Dit is zo gaaf! Dat kunnen we niet voor onszelf houden. Zou jij ook wel eens een creatieve profetie willen maken voor iemand anders? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om bij ons team te komen.

Wat we van jou verwachten is dat je het vooral niet perfect kunt. Je hartsgesteldheid is vele malen belangrijker. Wel is het handig om een basis in Zijn stem te verstaan te hebben. Wil je hier nog in groeien kom dan naar een van onze conferenties. Ook is het belangrijk dat de ontvanger iets moois gaat ontvangen, je moet dus creatief zijn.

Wat we vooral niet willen is jou afschrikken. Laatst kregen wij een schilderij onder ogen van iemand die dit van God op haar hart gekregen had. Ze had nog nooit geschilderd maar het resultaat was verbluffend mooi. Heb je het dus nog nooit gedaan? Wat maakt het uit, probeer het! Je weet maar nooit.

Hoe gaat het in zijn werk als ik in het team meewerk?

Wanneer er een aanvraag binnenkomt dan nemen we contact op met jou. De bedoeling is om een creatieve profetie te maken op papier in A6 formaat. Dit papier is extra stevig (250 grams) en sturen wij jou toe. Daarna stuur je deze naar ons terug waarna wij deze verwerken tot het eind product. Je hebt zelf dus alleen potloden of stiften nodig. De rest verzorgen wij.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *