Wij zijn alweer bezig. 😀
Nu zul je denken..als je reizende bent heb je toch al niet veel spullen? Dat klopt! Maar ook hier loopt ‘ons huis’ ook steeds opnieuw vol.
Het is de bedoeling dat we doorschuiven, komt er iets bij, dan moet er vaak ook weer wat weg. Maar soms…lopen theorie en praktijk niet gelijk en vertrekken we met meerdere extra big shoppers met…met wat eigenlijk?

Loopt jouw huis ook zo snel weer vol? 

Ben je de komende tijd vrij? Neem af en toe een kast of een plank beet en dat ruimt heerlijk op in huis en hoofd!
We merken ook steeds meer hoe weinig je nodig hebt.
  1. Eerst hadden we voor ieder een koffer met daarin alle seizoenen, een aparte koffer vol met onze schoenen en een big shopper met jassen. (en heeeeel vroeger ging ik met zo’n zelfde koffer 2 weken naar Griekenland en kreeg ik hem ook amper dicht :D)
  2. Vorig jaar kregen we het voor elkaar om alle schoenen en jassen in ieder zijn/haar koffer erbij te krijgen.
  3. En van de week is het gelukt om van 6 koffers naar 4 koffers te gaan (kids delen met een koffer) en onze schoenen en jassen in 2 big shoppers!

Die shoppers legen we bij aankomst en vouwen we op (een koffer vouw je niet op). En de koffers van ons..daar passen nu ook andere dingen bij omdat we ze leger hebben gemaakt!

Ohja en dan hebben we onze thuisonderwijs/spelletjes/knutsel/boeken koffer die explosief gegroeid was met een extra handbagage koffer erbij.
Daar zat ik nog het meeste mee in mijn maag en jawel…we zijn weer terug naar 1 koffer, hoera!

Happy you – happy others

Het mooie is….jij bent een kilo’s lichter en anderen kun je blij maken met jouw leuke, handige, fijne spullen! Bij ons staan er nu ook heel veel tassen klaar te wachten om weggegeven te worden. Er zijn zoveel mensen die dat zo ontzettend goed kunnen gebruiken!
Tip Je kunt ook spulletjes uitzoeken waarmee je een Blessing gifts pakket maakt.

Kriebelt het al?

Dan hebben nog één leuke blog van een jaar geleden voor jou, met wat meer bijbelse diepgang 😉 en ga vooral lekker aan de slag!
Veel plezier!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *