Nieuwsbrief Mei 2020

Published by Jesse Versloot on

Zoals verwacht loopt alles anders…


Het nieuwe jaar zat tsjokvol met nieuwe conferenties en Fast Forward Worship avonden die we gepland hadden, komt Corona voorbij!

Naast de diverse events kon REWIND ook niet meer samen komen en konden we niet meer op huisbezoek.
Dat was wel even een omschakeling. Aan de andere kant bracht dit enorm veel ruimte om op de achterkant heel veel andere dingen op poten te zetten. We hebben absoluut niet stil hoeven zitten.

God’s stem verstaan…hoe doe je dat?!?


Gelukkig kunnen we terugkijken op 1 zéér geslaagde conferentie die we nog net ervoor in februari hebben kunnen houden over het verstaan van Gods stem.

We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties ontvangen, daarom houden we hem nogmaals!
Save the date: 17 oktober conferentie ‘Gods stem verstaan…hoe doe je dat?!?’

Getuigenissen
“Ik had altijd het gevoel dat God ver weg stond van mij en contact krijgen met Hem voor mij niet mogelijk was. Het voelt alsof na dit weekend een kanaal open staat. God leeft gewoon echt in mij.” N.

“Heb zelden ervaren dat GOD zo helder kan spreken, het praktische uitstappen en de anonieme methoden gaven veel vertrouwen dat het niet vanjezelf afkomstig is. En dat in een hele vertrouwde omgeving. Geen moment onveilig gevoeld en dat is heel prettig.” E.

Profetie-aanvragen uitgelicht – Petra


We kregen een aanvraag binnen van een vrouw die met een lastige situatie zat aangaande een jongen met problemen. Als team hadden we gehoord dat deze jongen nog niet in God geloofde, maar dat dat nog zou komen. Dat hij bevrijding nodig heeft en verder ontvingen we bemoedigende woorden voor Petra zelf, wie ze is, haar talenten ed. En weet je wat we als feedback kregen?
Deze jongen was in de tussentijd tot geloof gekomen en bevrijd!!

Versloot on the Road

Hoe gaat het met ons? Goed, dankzij onze grote God, die wist wat eraan kwam! Een dag na de conferentie kregen we ineens de uitnodiging om naar Drenthe te komen voor 3 weken en toen we onze spullen in gingen pakken vertelde God ons dat we alles mee moesten nemen.
Gelukkig hebben we die raad (bijna helemaal) opgevolgd, want die 3 weken zijn 3 maanden geworden en voorlopig blijven we nog in het mooie Drenthe.  

Lees meer in onze persoonlijke weblog ‘Versloot on the Road’

In verwachting – maart
Extend your stay… – april
Seek His will…step by step – mei

Stukje blog uitgelicht
 

Nadat we alle huizen van dit park afgespit hadden om te kijken of deze juni en juli beschikbaar zijn en werkelijk alles vol bleek te zitten, we nog andere huizen voor zendelingen gecontact hadden en die ook vol zaten. Kreeg Jesse de indruk dat we de ouders van een speelvriend van onze kids moesten vragen of hij nog een huis wist.
En toen bleek dat zij een man kende die op dit park een vakantiehuis heeft, welke leeg staat! Vroeger verhuurde hij hem, maar al lange tijd niet meer en zelf was hij er ook al heel lang niet meer geweest.

We hadden dit huis nooit zelf kunnen vinden. Dankzij God, die ALLES overziet, heeft Hij voorzien in dit bonus huis!
ons ‘bonus’ huis

Wist je datjes…

 
  • we in maart gestart zijn met het aanbieden van creatieve profetie-aanvragen en met een facebookpagina om zelf hierin uit te stappen
  • de website Fameless Heroes een freshing up heeft gekregen
  • ons persoonlijk blog een eigen website heeft gekregen > ‘Versloot on the Road’
  • Fameless Heroes sinds april een heuse shop heeft?
  • REWIND online bijbelstudies houdt waar iedereen aan mee kan doen
  • we voor Fameless Heroes een nieuw bestuurslid hebben gevonden
  • Fameless Heroes in mei uitgebreid is met 2 medewerkers
  • we eindelijk zijn begonnen met een heuse nieuwsbrief

REWIND

Ook REWIND kreeg met Corona te maken. Onze bijeenkomsten konden plots niet meer plaatsvinden en sindsdien komen we 2x per week online samen en gaan we samen op zoek naar wat het betekend om een discipel van Jezus te zijn. We spitten samen Lukas door, gaan de diepte met elkaar in. Er staan echt veel rake teksten in. Jezus nam vaak geen blad voor de mond!

Deze online bijbelstudie is voor iedereen toegankelijk.
Op zondagmorgen en donderdagavond ‘zien’ we elkaar via Band app.

Wil je meedoen?
Gebruik dan deze uitnodiging.

Profetie-aanvragen uitgelicht – Menorah


God is een God die Zijn beloftes niet veranderd. Zo ook voor deze vrouw. 
“Heel hartelijk bedankt voor deze rake indrukken vanuit jullie team. Veel woorden komen overeen met woorden die ik jaren geleden (in 2013) ook heb ontvangen. Het is niet makkelijk dat God zegt dat ik door moet gaan, maar de oogst is in zicht!”

Mogen we aan u voorstellen…

Mitchell en Stefanie als nieuwe medewerkers binnen Fameless Heroes!

Stefanie

Sinds ik een levende relatie met Hem heb, neemt Hij een belangrijke plaats in. Jezus is dé weg dé waarheid en hét leven, ik wil dat iedereen dat gaat ervaren! Gaan waar Hij mij vraagt te gaan. Doen wat Hij mij vraagt te doen.

Mitchell

Ik heb God op latere leeftijd leren kennen. Sinds ik mij heb laten dopen en naar JmeO DTS ben geweest, ben ik niet meer te houden.


Profetie-aanvragen uitgelicht – Daniël


“Wauw, even een korte reactie van mij op de indrukken. Ik ervaar echt dat God hier heel specifiek door heen spreekt. Het bouwt mijn geloof op en maakt dat ik weet dat God bezig is in mijn leven. Bedankt voor jullie gebed en dat jullie gezegend mogen worden met zijn wijsheid en zijn liefde en kracht mogen ervaren! Rake woorden met veel diepgang!”
Upcoming Events

Fast Forward Worship Night
19 september

Heb je een verlangen naar aanbidding waar de Heilige Geest alle ruimte krijgt? 

Sinds november vorig jaar is er iedere 3e zaterdagavond van de maand een Fast Forward Worship Night.

Ook deze konden na februari niet meer doorgaan. Door de versoepelde Corona regels plannen we om in September weer te starten.
We can’t wait!

Leren God’s stem verstaan
17 oktober

Wegens daverend succes bieden wij deze conferentie opnieuw aan. De cursus is exact hetzelfde als die van 15 februari. Wil jij groeien in het verstaan van Zijn stem? Kom dan ook!

Vriendschappen, relaties en het huwelijk
21 november

Conferentie over een bijbelse kijk op relaties. Hoe kijkt God naar het huwelijk? En hoe denkt Hij over sexualiteit? Samen gaan we op ontdekkingstocht om te zien wie wij zijn, wie Hij is en wat het betekent om samen één te worden. We geven je de wijsheid om een huis te bouwen en handvaten voor een gelukkig huwelijk.

Meedoen
Wil je ons werk ondersteunen? Onze bediening groeit hard, er werken nu 4 mensen op ‘kantoor’. Alle 4 leven wij uit geloof. Steun ons! Zo word het mogelijk om het Goede Nieuws te verspreiden!

Bankgegevens
Jesse Versloot
IBAN: NL66BUNQ2043740377
BIC: BUNQNL2AXXX
Fameless Heroes Fameless Heroes
REWIND Zoetermeer REWIND Zoetermeer
Versloot on the Road Versloot on the Road
Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? 
Geef je op via ons inschrijfformulier.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list.Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Categories: nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *