Nieuwsbrief Juni 2020

Published by Jesse Versloot on

Fameless, not Fearless.


7 jaren trouwe dienst. Onze ‘corporate identity’ had een hoognodige fresh up nodig! Kernwoorden? Boldness, I belong to, Fameless & Fearless.

De focus ligt bij werken aan een generatie die met Jezus leeft, Zijn stem verstaat én doet wat Hij vraagt. Om dit ‘Tribe’ gevoel te voeden, het horen bij een Holy Nation – en de bijbehorende keuzes om een heilig leven te leiden, hebben we gekozen voor een herkenbaar krachtige leeuw in een schild.

Wat zie jij erin?
Tadaaahh…de nieuwe flyer!

Fast Forward Worship Nights


Man! Wat hebben we er veel zin in! In September hopen we weer van start te kunnen gaan. Afhankelijk van de dan geldende corona-regels natuurlijk. Met een beetje passen en meten zou het wel kunnen in de Goudstraat maar dan mogen er niet teveel mensen komen. En juist dat laatste… we willen iedereen van harte welkom kunnen heten.

We houden je in iedere geval op de hoogte of het definitief doorgaat, maar wat ons betreft wel, we hebben er super veel zin in!

Iedere 3e zaterdag van maand (vanaf September) voor jongelui en iedereen die hongerig is naar meer van God. Samen God aanbidden in een setting waar we de Heilige Geest alle ruimte willen geven. Ken jij nog muzikanten en/of zangers? Laat het ons weten!

Profetie-aanvragen uitgelicht – Sandra

“Dank allemaal voor jullie tijd, gebed en woorden van leven en bemoediging.
Deze woorden van Hem zijn voor mij ankertjes waar ik mij aan vast houdt. Het helpt me zo enorm om me vast te houden aan wat Hij zegt, ook als ik het niet zie… 
Gods zegen voor jullie werk!”

Sandra vertelde dat ze veel hoofdpijn/nekpijn had. Toen we hiervoor God om raad vroegen hadden we de indruk dat ze ooit een hele zware klap op haar hoofd / tegen haar hoofd had gehad. En spraken we genezing uit over de wervels en ruggengraat, de aanhechtsels.

Haar feedback:
“Vanwege de ziekte waar ik tegen strijd: hyperexplexia, ben ik vroeger vaak op mijn hoofd gevallen en heb ik veel hersenschuddingen gehad. Het klopt inderdaad dat hierdoor in mijn ruggegraat, inderdaad bovenaan, wervels scheef staan,die pijn veroorzaken. Het is echter nog niet verholpen.”

Zoals je leest heeft God verteld wat het probleem is, we hebben genezing uitgesproken, deze is alleen nog niet gekomen. In de vervolg mailtjes houden we daarom contact en bidden we er voor.

Versloot on the Road
 

Het gaat goed met de Verslootjes.
Nog steeds hoog en droog in Drenthe tot en met 31 juli. Het is nog wel spannend wat hierna komt. We zoeken Zijn wil hierin. Mocht jij een indruk of tip weten, laat het ons weten.  

Er is momenteel verder geen groot nieuws te melden, ik hoop niet dat je je al te zeer verheugd had op een nieuwe blog….want die hebben we niet. Haha

Wel heeft onze oudste dochter Jente binnen 24 uur, al het sponsor geld ontvangen om als kinderwerker op de Betteld aan de slag te gaan deze zomer! Dat was echt supersnel en gaaf!
 
Benieuwd naar onze eerdere blogs?

Bekijk de website ‘Versloot on the Road‘!


Wist je datjes…

 
  • dat het profetisch team 6 mensen rijker is? Dat is echt een gebedsverhoring, want de aanvragen zijn ruim verdubbeld ten opzichte van voorgaande jaren.
  • we onze 3e man gevonden hebben voor het bestuur, nu zijn we compleet!
  • de REWIND online bijbelstudie groeit, er komen steeds mensen bij. Wil je meedoen
  • we 2 enthousiaste muziekanten erbij hebben voor de Fast Forward Worship Nights? Een toetsenist en trompettist.
  • Jesse en Nanette zelf alle communicatie uitingen maken (websites, logo’s, flyers etc.)? Het doe het zelven is erg leuk maar neemt stiekem wel een hele hoop tijd in beslag.

Nieuws van Stefanie
medewerker Fameless Heroes

Op dit moment werk ik al ruim een maand voor Fameless Heroes.
Wat gaat de tijd snel!

Het is zo bijzonder om nu fulltime voor het koninkrijk van God aan het werk te zijn! Momenteel houd ik mij vooral bezig met het voeren van pastorale gesprekken, profetie aanvragen, alle social media, het tiener & jeugdwerk en het voorbereiden van conferenties en meetings.
 

Op social media ben ik vooral bezig met het schrijven en delen van de postings voor ons nieuwe instagram kanaal voor tieners en jongeren rewind.fastforward. Hier posten we bemoedigende en inspirerende teksten.

Bijbelstudie uitgelicht – Arco


“Ja, Papa kent precies Zijn kinderen. Onder andere jullie uitnodiging voor deze bijbelstudie. Wij hebben een stap in geloof mogen zetten om onze gemeente te verlaten en ik vroeg me wel af hoe dat zou gaan zonder bijbelkring/bidstonden/bijbelstudie en toen kreeg ik jullie uitnodiging!!”

Waarom Fameless Heroes Foundation zich heeft uitgeschreven als religieuze organisatie bij de Kamer van Koophandel


Nu Fameless Heroes’ bestuur eindelijk compleet is kunnen we eindelijk een bankrekening aanvragen. Althans dat dachten wij.

Toen wij bij BUNQ bank een rekening aan wilde vragen werden wij geweerd omdat wij niet ‘in het risicoprofiel van de bank’ pasten. De reden? Jullie zijn een religieuze organisatie en daar doen wij geen zaken mee.
Wie Jesse een beetje kent, zou hij Jesse niet zijn als hij niet meteen aan de bel trekt bij De Nederlandsche Bank en ook heeft hij de SGP gecontact wat zij vinden van het schenden van artikel 1 door Bunq bank. Daarnaast hebben we meteen contact opgenomen met de KvK dat wij niet meer te boek wilden staan als religieuze organisatie maar als maatschappelijke organisatie.

We werden namelijk niet alleen geweerd bij Bunq. Toen wij als Non-profit organisatie korting wilden aanvragen voor bedrijfssoftware stond in de voorwaarden dat je geen religieuze organisatie mag zijn of wel maar dan niet in naam en daad.

Het werd voor ons dus steeds moeilijker om Christen te zijn in onze Nederlandse tolerante maatschappij. Tolerant. Zolang je jezelf maar geen christen noemt!

Profetie-aanvragen uitgelicht – D.


Allereerst erg veel dank voor de genomen moeite. Stuk voor stuk omarm ik ze en komen ze bij mij binnen.

Een boodschap voor iedereen: het is misschien lastig om in het dagelijks leven ruimte te vinden om naar God te luisteren voor iemand, maar neem dit aan vanuit de ontvanger gezien, het is het waard! Het is echt bijzonder en waardevol. Onderschat de uitwerking van de woorden niet, it brings life!!! 
Het Nieuwe Normaal van Nederland

Het Nieuwe Normaal


Jullie hebben vast allemaal van het Nieuwe Normaal gehoord.

Wij, als Fameless Heroes, vinden dat het tijd is voor een Nieuw Goddelijk Normaal. Daarom zijn wij hetNN.nl gestart. Hier vindt je schurende teksten met een christelijke moraal.
We zijn het zat dat bendes over straat trekken met machetes en messen en dat onze dochters niet meer fatsoenlijk over straat kunnen.

Help mee om de positieve boodschap te verspreiden. Weet jij zelf ook nog een pakkende tekst? info@hetnn.nl.

Share, Like & Subscribe!
Facebook/Instagram

Creatieve profetie-aanvraag uitgelicht – Annette


“Ben er echt onwijs blij mee! De 1e tekening is waar ik me in bevind en de 2e tekening waar ik zo intens naar verlang! En de druppels hebben zeker een betekenis voor mij!”

Dit was wel een bijzonder verhaal. Nanette aan het woord:
Wanneer de tekening klaar is krijgt hij meerdere laklagen ter bescherming, dit spuiten gebeurd buiten. Alleen deze keer viel er tot mijn grote ontzetting 3 verdwaalde druppels uit de bomen op de tekening nèt voordat de eerste lak erop zat! Het huilen stond me nader dan het lachen. Ik maakte nog wel een grapje van, nou, misschien is het profetisch maar verder brak ik mijn hoofd erover of ik die ooit nog creatief kon wegpoetsen. 

Ik besloot het aan God te vragen, de druppels konden eigenlijk wel een link hebben met de vogelkooi. Psalm 66:18-20 kreeg ik in gedachten, zonder te weten wat daar staat: “Als mijn motieven onzuiver waren geweest, zou de Here echt niet hebben geluisterd. Maar God heeft wel degelijk geluisterd. Hij heeft mijn luide smeekbeden verhoord. Ik prijs God omdat Hij mijn gebed aannam. Hij wees mij niet af en heeft mij ook Zijn liefdevolle goedheid niet onthouden.”

Dit spreekt over dat Hij haar tranen heeft gewist. Hoe bijzonder!
Toch besloot ik om nog een tekening voor Annette te maken nadat ik het overlegd had met God.
De gedachte was om de volgende fase te tekenen, de nieuwe tijd. En dit werd het lam in de wei. Omdat ik bij de 1e tekening een bijbeltekst had, besloot ik voor de 2e ook bij God om een tekst te vragen. En dit was Johannes 10:14-15. Tot mijn grote verbazing gaat dit stukje over schapen! “Ik ben de goede herder. Ik ken Mijn schapen en zij kennen Mij, zoals Ik de Vader ken en Hij Mij kent. Ik geef Mijn leven voor Mijn schapen.”. Wauw, het nieuwe leven voor Annette. Dat is wat ik met deze tekening voor me zag!

Getuigenis nieuw profetisch team lid – Danine


“Ik had God een tijdje geleden gebeden dat ik profetie heel erg miste en dat ik meer in detail wil leren profeteren. Normaal profeteer ik vooral in de kerk of bij conferenties zoals Opwekking. Nu dat allemaal niet doorging door Corona zag ik niet echt hoe God mijn gebed ging beantwoorden. Totdat Nanette mij uitnodigde om in het team te komen, dat vond ik heel bijzonder! Ik was op het moment toen niet meer doordrongen van mijn eerdere gebed, maar het besef kwam een paar dagen later. God beantwoordt soms onze gebeden zonder dat wij dit doorhebben!”

Nieuws van Mitchell
medewerker Fameless Heroes

DTS-staff bij Jeugd met een Opdracht

Ik heb hoge verwachtingen van wat God gaat doen. Vanaf eind augustus zal ik voor 2 jaar naar Heidebeek verhuizen om daar de voetbal-DTS te staffen.

Heel spannend want ik neem hiermee echt een stap in geloof. Daarom ben ik een fundraising begonnen en ik wil jou vragen om hier voor te bidden. Ik weet dat ik hier moet zijn, dat Hij zal voorzien.

Wat ik hoop te zien is dat meer mensen ook hun vertrouwen in God zullen stellen. Dat er hoop en verwachting zal zijn omdat ze weten dat God goed is.
Dat ze net als ik een transformatie zullen ondergaan zowel de studenten als de mensen die ik ga tegen komen op outreach.

Meer weten? Lees mijn blog!

Profetie-aanvraag uitgelicht – F.


“Jullie woorden zijn SUPER helpful en spot-on!”

Upcoming Events

Fast Forward Worship Nights
19 september

Heb je een verlangen naar aanbidding waar de Heilige Geest alle ruimte krijgt? 

Vanaf september hopen we weer te starten. Dat is afhankelijk van de dan geldende corona-regels.

We houden je in ieder geval op de hoogte.
We can’t wait!

Leren God’s stem verstaan
17 oktober

Wegens daverend succes bieden wij deze conferentie opnieuw aan. De cursus is exact hetzelfde als die van 15 februari. Wil jij groeien in het verstaan van Zijn stem? Kom dan ook!

Vriendschappen, relaties en het huwelijk
21 november

Conferentie over een bijbelse kijk op relaties. Hoe kijkt God naar het huwelijk? En hoe denkt Hij over sexualiteit? Samen gaan we op ontdekkingstocht om te zien wie wij zijn, wie Hij is en wat het betekent om samen één te worden. We geven je de wijsheid om een huis te bouwen en handvaten voor een gelukkig huwelijk.

Gebedspunten

  • Familie Versloot: Voorziening per 31 juli voor een vervolg adres (camper en/of huis)…in ieder geval Zijn wil.
  • Groei in maandelijkse giften voor ieder van ons.
  • Muzikanten voor Fast Forward Worship Nights.

Mee doen?

Wil je ons werk ondersteunen? Onze bediening groeit hard, er werken nu 4 mensen op ‘kantoor’. Alle 4 leven wij uit geloof. Steun ons! Zo word het mogelijk om het Goede Nieuws te verspreiden!

Bankgegevens
Jesse Versloot
IBAN: NL66BUNQ2043740377
BIC: BUNQNL2AXXX
Steun ons met uw gift
Fameless Heroes Fameless Heroes
REWIND Zoetermeer REWIND Zoetermeer
Versloot on the Road Versloot on the Road
Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? 
Geef je op via ons inschrijfformulier.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list.Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Categories: nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *