Vakantie update

We kregen van zoveel meebiddende meelevers de vraag waar en hoe we na 31 juli terecht zijn gekomen dat we in de pen geklommen zijn.

Verderop vind je 2 verse blogs met alle ins and outs.

Verder betekend vakantie-tijd voor ons veel meer profetie aanvragen dan normaal. En de maand juli heeft dit jaar alle records verbroken met 20 aanvragen!
Van tevoren hadden we gedacht om ‘de tent dicht te gooien’ maar omdat we weten dat dit juist voor veel mensen de tijd is voor reflectie en zoeken naar de focus voor het nieuwe seizoen hebben we ‘de tent open gelaten’ en wow dat werd aanpoten. 

Ondanks het vele werk is het voor ons zo bemoedigend om de reacties te lezen en welke impact het voor mensen heeft dat dit het helemaal waard is!

Profetie-aanvragen uitgelicht – Anne


“Ik was erg geraakt door de profetieën.
De vraag die ik had gesteld is zeker beantwoord en het grappige is, is dat hij naar mijn idee meer tussen de regels door werd beantwoord. Ook kreeg ik antwoord op vragen die ik niet gesteld had. 

Zo had ik ook de vraag of God mij wel als rein zag en volledig had vergeven vanwege een periode van een jaar geleden. Ik heb daar al veel in mogen groeien, maar het was erg emotioneel om de eerste regels te lezen over nieuw leven, een gezuiverd hart en een witte jurk. Prachtig! 
Dat heeft me erg geraakt en daarin ervaarde ik God die me aanraakte en me zei dat het goed was.

Het heeft me ontzettend geraakt. Ik schoot enorm vol van emotie en heb een fijne avond met God gehad. Het heeft ook voor wat dingen meer helderheid gegeven, of een bevestiging van wat ik hoopte wat waar was. Ook heeft het me verfrissing gegeven voor de toekomst, vertrouwen in wat komen gaat.”

Versloot on the Road
 

God heeft voorzien in een nieuwe plek in een nieuwe provincie!

Nieuwsgierig? We hebben 2 blogs geschreven over het hoe wat waar.

20 juli
Geloven is het zeker weten van de dingen die je niet ziet

5 augustus
Last minute voorziening

3 weken Betteld
Onze oudste dochter Jente is spontaan een week eerder naar de Betteld vertrokken om kinderwerk te doen. Ze heeft het reuze naar haar zin.


Nu is ze 3 hele weken daar aan het werk! Later zullen jullie van haarzelf horen wat ze daar allemaal beleefd heeft!

Voor nu een zoekplaatje.
Zie jij Jente in de groepsfoto?

Kinderwerkers Megakids Royal Mission – Jentes 1e week

Profetie uitgelicht – Familie S.


Na een telefoontje van Suzan die Nanette per ongeluk belde en Nanette die in de eerste tellen iets zei wat Suzan helemaal nodig had om te horen. Bleek dat dat ‘perongelukkige telefoontje’ door God bedacht was. 😀 

Daarnaast verkeerd deze familie in een nood waardoor we dachten, we gaan voor hen bij ons team een profetie-aanvraag indienen. Dit was haar reactie:

“Ik ben zo bemoedigd dat jullie voor ons zijn gaan bidden. Je apps kwamen op een raak en hemels moment! En er zitten een aantal mega rake dingen in. Het klopt wat er over ons gezegd is terwijl ze ons niet kennen. Bijzonder is dat toch!!
De dag erna waren er weer een aantal vreemde dingen. Onder andere jullie woorden zijn een houvast. We kunnen hier zeker wat mee!”

Creatieve profetie-aanvraag uitgelicht – Marisa


“Ik heb de tekening ontvangen en hij is erg mooi 🙂
Sommige dingen kon ik niet gelijk plaatsen maar toen vrienden van mij het zagen was het voor hen gelijk duidelijk en dat heeft mij geholpen. 

Wat mij direct sprak: bouwer en precies. Ik ben nu weer aan het opbouwen (ben de afgelopen twee jaar door een hele nare periode gegaan) en ben nu bezig met mijn leven weer inrichten, en dat doe ik heel precies en doelbewust samen met God. Ik ben zeker gevoelig, dat stond er ook bij. Heb altijd een soort van “sixth sense” gehad met mensen (om een wereldse term te gebruiken haha!). Ik ben heel empathisch, wat mij best gevoelig maakt, denk ik. 

Daarnaast stonden verkondiger en in beweging brengen. Deze twee kon ik niet zo snel plaatsen, maar vrienden van mij hebben me daarbij geholpen. Ik spreek heel openlijk en met passie over Jezus en hoe Hij alles opnieuw mooi maakt (verkondiger), op deze manier heb ik meerdere mensen in beweging gebracht om dieper te gaan in hun relatie met God en in mijn buurt heb ik ook wat gestart (in beweging brengen). Maar dit had ik niet door! Toen mijn vrienden dat zeiden viel het kwartje.”
creatieve profetie-aanvraag

Profetie uitgelicht – Ester

 
Na een contactmoment met een bekende van ons bleek dat ze zich zorgen maakte over haar lichaam omdat ze dacht dat er iets mis was of dat er iets sluimerde, ze was ook ontzettend moe en had weinig energie meer. Klachten waar moeilijk een vinger op te leggen is. Nanette is op een later moment God om raad gaan vragen wat er met haar lichaam aan de hand is.

De indruk die ze kreeg was dat de klachten een weerslag zijn van iets geestelijks. Een verdriet/wond(en) in haar ziel. En daarbij verwees ze naar een ministry die zich bezighoud met innerlijke genezing en die in Corona-tijd een manier heeft gevonden om de conferenties door te laten gaan.

“Klopt Nanette. Er is veel verdriet in mijn hart, veel gebeurd.
Ik ben weleens bij die ministry geweest, ik ga ervoor bidden wat Gods bedoeling is, of ik daarheen moet. Ik moest gisteren nog denken aan de keer dat ik daarheen geweest was. Wel bijzonder eigenlijk, echt een bevestiging voor mij. Ik bid dat mijn man mee zal gaan.”

-later-
“Yes, we gaan samen, bedankt voor je gebed!!
Ik had niet verwacht dat hij mee zou gaan!”

-na de conferentie-
“Van binnen heb ik nu meer ruimte en vrijheid ontvangen, het was een hele mooie dag! Ook een stuk genezing in het huwelijk ontvangen geloof ik. Ben hierna naar de fysio geweest. Had dit ook echt in gebed gebracht. Nu blijkt dat er een soort verkramping onder mijn ribben zit waardoor ik dit vreemde gevoel heb. Door alle heftige gebeurtenissen (innerlijke pijn) ben ik uit overlevingsmechanisme gaan verkrampen en heel scherp, alert en wantrouwig geworden. Jezus is mijn houvast, Mijn bron en rots! Het is heel bijzonder hoe God dit alles zo geleid heeft.”
 

Spoed profetie-aanvraag uitgelicht – Hester

 
(Met een spoed aanvraag krijg je binnen 24-uur antwoord.)

“Bedankt voor de profetie die ik mocht ontvangen. Heel veel stukjes vallen op zijn plek, dingen klopten precies. Ik voelde mij gisteren erg in nood, maar ben bemoedigd, getroost en het heeft me enorm geraakt. Heel veel dank.”

Upcoming Events

Fast Forward Worship Nights
19 september

Heb je een verlangen naar aanbidding waar de Heilige Geest alle ruimte krijgt? 

Vanaf september hopen we weer te starten. Dat is afhankelijk van de dan geldende corona-regels.

We houden je in ieder geval op de hoogte.
We can’t wait!

Leren God’s stem verstaan
17 oktober

Wegens daverend succes bieden wij deze conferentie opnieuw aan. De cursus is exact hetzelfde als die van 15 februari. Wil jij groeien in het verstaan van Zijn stem? Kom dan ook!

Vriendschappen, relaties en het huwelijk
21 november

Conferentie over een bijbelse kijk op relaties. Hoe kijkt God naar het huwelijk? En hoe denkt Hij over sexualiteit? Samen gaan we op ontdekkingstocht om te zien wie wij zijn, wie Hij is en wat het betekent om samen één te worden. We geven je de wijsheid om een huis te bouwen en handvaten voor een gelukkig huwelijk.

Gebedspunten

  • Familie Versloot: duidelijkheid over hoelang we in Drachten zullen blijven en wanneer we terug naar Zoetermeer zullen gaan.
  • Fameless Heroes: groei in maandelijkse giften voor ieder van ons.
  • REWIND: wijsheid wat te doen met de ingeplande conferenties ivm Corona.

Mee doen?

Wil je ons werk ondersteunen? Onze bediening groeit hard, er werken nu 4 mensen op ‘kantoor’. Alle 4 leven wij uit geloof. Steun ons! Zo word het mogelijk om het Goede Nieuws te verspreiden!

Bankgegevens
Jesse Versloot
IBAN: NL66BUNQ2043740377
BIC: BUNQNL2AXXX
Steun ons met uw gift
Fameless Heroes Fameless Heroes
REWIND Zoetermeer REWIND Zoetermeer
Versloot on the Road Versloot on the Road
Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? 
Geef je op via ons inschrijfformulier.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list.Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Categories: nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *