God is aan het werk…
in Drachten

God plantte ons, tot onze grote verrassing, in Drachten!
Het waarom werd ons al gauw duidelijk.God leidde ons naar een familie die kort geleden tot bekering is gekomen.
3 van hen zijn, los van elkaar, zonder tussenkomst van mensen, door de Heilige Geest zelf tot bekering gekomen. Hoe bijzonder is dat?!
En nu druppelt het door naar een broer, naar zonen… God is bezig!

Komend weekend mogen we 3 van hen dopen, buiten in een meer.
Ook willen ze graag samenkomen zoals in de tijd van Handelingen. Toen we opperden om in Drachten REWIND meetings te gaan houden waren ze meteen allemaal enthousiast!

Profetie-aanvragen uitgelicht – Linda


“WAUW HALLELUJAH !! Wat een bijzondere bemoedigende woorden van God! Het raakte me intens diep allemaal. Het klopt precies allemaal!! 
Bedankt voor alles! Dit heb ik echt nodig gehad allemaal! 

Jullie zijn bijzondere mensen alles klopte !!! “

Profetie aanvragen

Wat zijn dat eigenlijk en hoe gaat het in zijn werk?

Vele mensen worden geraakt door de rake worden. Ze worden bemoedigd, opgebouwd en wijsheid gegeven zodat ze weer verder kunnen. Het is een warme douche per mail. Dat is wat we vaak terughoren.Hoe is het ontstaan?
Herken je dat? Soms heb je een idee maar dan duurt het wat langer totdat het tot stand komt. Zo ook met de Profetie aanvragen. In 2012 bedachten we dit concept al en pas eind 2016 zijn we ermee gestart. Via onze website kunnen mensen een aanvraag indienen. Nanette deed dit aanvankelijk helemaal alleen. Met 4 aanvragen per maand nog goed te doen. Twee jaar later kwamen er 2 teamleden bij en momenteel zitten we op een team van meer dan 10 man! Dit is ook hard nodig want het aantal aanvragen zijn gestegen naar bijna 20 aanvragen per maand!

Hoe gaat het in zijn werk?
Je moet je zo voorstellen dat wanneer je profetische woorden aanvraagt via onze website, je binnen 30 dagen, van maximaal 5 teamleden verschillende indrukken ontvangt. Mensen zijn vaak overweldigd door de hoeveelheid, vandaar de ‘warme douche’.

De aanvragen worden via een handige app ingepland waarbij het team alleen de voornamen ziet (vanwege privacy) en waar de mogelijkheid is om hun indrukken te delen. Al deze indrukken worden vervolgens in 1 mail verwerkt en naar de aanvrager toegezonden.

Spoedaanvraag
Sinds dit jaar zijn we gestart met het aanbieden van spoedaanvragen waarbij mensen binnen 24-uur antwoord ontvangen.
Soms hebben mensen op zeer korte termijn duidelijkheid nodig als extra bevestiging voordat je een knoop doorhakt. Die mogelijkheid willen we ook bieden.

Wat is profetie?
Op onze website lees je hier meer over. Of kom 17 Oktober naar de conferentie ‘Gods stem verstaan…hoe doe je dat?!?’.

Meedoen met het team?
Wil jij verder groeien in het profetische én tegelijk tot zegen zijn in God’s Koninkrijk?
Stuur ons een mail.

Wil je dit ondersteunen?
Het is onze droom mensen vrij te zetten, niet alleen herders maar ook evangelisten, leraren, apostelen, aanbidders of, in dit geval, profeet/profetische mensen. Steun onze stichting zodat we dit samen kunnen doen!

Profetie-aanvragen uitgelicht – Wilco


“Wauw echt prachtig! Deze woorden omschrijven mij en mijn karakter echt spot on! 
Echt precies wie ik ben, zo raak deze woorden! Echt fantastisch en heel gaaf, hier kan ik zoveel mee. Bemoedigend om te lezen, bijzonder zeg, dank jullie wel!”

Versloot on the Road
 

Van het mooie Drenthe zijn we verhuisd naar het mooie Friesland. God had ons in Drenthe verteld dat we Noordelijker zouden gaan en zo geschiedde. Heel dit jaar zullen we in Friesland verblijven met een ‘eigen’ huis en auto!

Jente is alweer een tijdje terug uit de Betteld en kwam helemaal enthousiast terug. Verderop in de nieuwsbrief vind je haar verhaal.

Au-pair
Wij hebben al een tijdje het verlangen om een au-pair in huis te nemen. Maar ja, als je in een camper woont is dat gewoon niet mogelijk.
Nu we tot aan December in Drachten in een huis wonen, zien we wel mogelijkheden voor een niet-inwonende au-pair die helpt bij het begeleiden van het thuisonderwijs en wat huishoudelijke taken.
Denk jij dat dit iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!

Laatste blog
Benieuwd naar onze laatste blog?
Aug – ‘Bijzondere tijden in Drachten‘ 

Wist je datjes…

 
 • dat de REWIND online bijbelstudie nog steeds groeit, er komen steeds mensen bij. Wil je meedoen
 • we 2 enthousiaste muziekanten erbij hebben voor de Fast Forward Worship Nights? Een toetsenist/gitarist/ukele en zangeres/toetsenist/gitarist. Kortom super muzikale en multi inzetbare mensen! Dank voor jullie gebed!
 • we er een profetische creatieveling bij hebben die profetische schilderijtjes zal maken op aanvraag
 • Fameless Heroes een parttime medewerker erbij heeft?
 • de ‘hartjes’ in de Friese vlag helemaal geen hartjes zijn maar ‘pompeblêden’, het Friese woord voor ‘waterleliebladeren’!

Nieuws van Stefanie
medewerker Fameless Heroes

Deze zomer vakantie was ik één week op camping de Betteld in Zelhem, om hier te helpen met de Mega Kids. Mega staat voor: Met Elkaar God Aanbidden. 

Het was een mooie week, met heel veel zon!! Door corona waren er dit jaar veel dingen anders, maar God is nog steeds dezelfde. Het is bijzonder om te zien hoe Hij ook op 1.5 meter afstand gewoon Zijn werk doet! 

Op woensdagmiddag mochten we als leiders een workshop geven, ik heb er samen met 2 andere leiders voor gekozen om een workshop Gods stem verstaan te geven. Hier kwamen 12 kinderen op af. We hebben een mooie tijd met elkaar gehad, waarin bijna alle kinderen een beeld ontvingen.
Ik had dit nog nooit op deze manier met kinderen gedaan, maar het was zo mooi! Ook kinderen kunnen Gods stem verstaan!! 
 

Op donderdagochtend is er altijd een oproep voor noden. Ik mocht deze oproep doen en kreeg de ruimte om te doen wat op mijn hart was. Dat was een bijzonder moment! 

Vrijdag was alweer de laatste dag, een week gaat enorm snel. We hebben de kinderen gezegend, elkaar gezegend, en de week met elkaar afgesloten. Inmiddels is mijn vakantie alweer even voorbij, en houd ik me nu vooral bezig met pastorale hulp en het schrijven van bemoedigende en inspirerende teksten voor ons nieuwe Instagram account (rewind.fastforward.) voor tieners en jongeren.

Ben benieuwd wat God in dit nieuwe seizoen gaat doen!

Instructeurs gezocht!


Raising up a prophetic generation in a holy nation!

Om dit doel te bereiken willen we het land in om op strategische plaatsen onze cursussen aan te bieden. God heeft voorzien in Tessa, die de organisatie van conferenties van ons gaat overnemen. Daardoor is er nu ruimte gekomen voor iemand die dit onderwijs kan geven. Onderwerpen zijn o.a. ‘God’s stem verstaan’, ‘relaties en het huwelijk’ en ‘Holy nation’.

Geloof jij dat jij deze persoon bent? Neem dan snel contact op!

Tessa stelt zich voor
nieuwe parttime medewerker Fameless Heroes

Vanaf dat ik gedoopt ben kan ik zien dat God altijd bij mij is geweest. Voor Hem heb ik alles over en weet ik ook dat bij Hem alles mogelijk is, zolang je alles aan Jezus mee geeft.

Na een meeting met het profetisch team had ik aangegeven dat ik Jesse & Nanette graag wil helpen.

Blijkt dat ze zochten naar iemand met kennis en kunde van organiseren. Dat heb ik vanuit mijn studie veel mogen doen. Ik zal dus alles verder op rolletjes zetten om de verschillende events goed neer te zetten.

Met als uiteindelijke doel mensen de kennis en wijsheid door te laten geven met behulp van vaste thema per event.

Denk maar aan “God’s Stem verstaan” en het event “Vriendschappen, relaties en het huwelijk”.

Ik hoop jullie er ook een keer te mogen ontvangen.

Profetie-aanvraag uitgelicht – Nellie


“Goedemorgen, ik heb vandaag jullie profetien ontvangen. Het heeft me zo geraakt hè. Hartelijk bedankt allemaal voor datgene wat jullie van God hebben ontvangen voor mij. Ik voel me rijk Gezegend hiermee. Ben er echt heel blij mee. Jeremia 29:11 krijg ik vaker van mensen. En nu heb ik een ring gekocht met deze bijbeltekst!”

Nieuws van Jente
onze oudste dochter

is 3 weken naar de Betteld geweest als kinderwerker bij Royal Mission

Hallo allemaal! Ik heb echt een geweldige mooie tijd gehad! Ten eerste vond ik het echt mooi om te zien hoe je de kinderen op de simpelste manieren blij kon maken of helpen om ze geliefd te laten voelen.

Persoonlijk heb ik heel veel geleerd en meegemaakt deze 3 weken. We hadden al heel snel een hele hechte groep waar iedereen helemaal zichzelf kon zijn, waar je heel je hart kon luchten en waar we gewoon voor elkaar gingen bidden. Op de momenten dat we voor elkaar gingen bidden was God echt aanwezig en sprak iedereen rake woorden over elkaar uit en ontvingen beelden!! Zo mooi!

Ergens in de 2e week, toen er voor mij gebeden werd, begonnen ze over mij te profeteren dat ik mensen de handen op zou leggen, veel meer gaven van de Geest zou krijgen en dat ik zal gaan profeteren over mensen en dat dat voor NU is.

Wat ik heel bijzonder vond is dat ik al die dingen ook nog heel erg heb zien gebeuren! Ik heb bijvoorbeeld de gave van tongentaal gekregen en toen we met elkaar aan het bidden waren leek het vaak alsof ik niet sprak maar dat God door mij heen sprak en ik kreeg veel meer indrukken dan normaal!
Toen ze voor me aan het bidden waren werden mijn handen ook ineens heel erg nat… Het bleek uiteindelijk Hemelse olie te zijn en later kreeg ik het ook op mijn voeten!! Het bizarre is nog wel dat het pas echt weg ging toen ik net thuis was aangekomen! 

Profetie-aanvraag uitgelicht – Gerdine


“Ik ben jullie echt zo zo zo dankbaar! Ik vind profetische woorden zowiezo een van de grootste kado’s die je mij zou kunnen geven. Zijn woorden brengen leven! Jullie zijn wat dat betreft heel rijk, maar het is jullie toevertrouwd omdat jullie die kostbare schat uitdelen en op Hem en op de ander gericht zijn.”

Stukjes uitgelicht aan ieder teamlid:
“Alles alles alles aan deze woorden maken diepe indruk en heb ik meerdere keren gelezen. Alles spreekt tot me.”
“Ik krijg tranen in mn ogen als ik dit lees! Wow wow Wow! Als je wist waar ik doorheen ben gegaan….. ze raken me diep!!! Heel diep!!!”
“Dit woord is ook heel indrukwekkend voor mij en helend. Zo krachtig!”

Gebedspunten

 • Dat het opzetten van een profetische generatie vorm krijgt.
 • Voor de 3 dopelingen in Drachten dat ze stand zullen houden in hun beslissing.
 • Dat het werk in Drachten meer vorm mag krijgen.
 • Hoe we onze tijd mogen verdelen tussen Zoetermeer en Drachten.
 • Groei in maandelijkse giften voor Fameless Heroes; zo zullen we op korte termijn langs de notaris moeten om onze statuten te wijzigen.
 • Familie Versloot/REWIND Zoetermeer: logeeradres in Zoetermeer of ‘nieuwe’ camper zodat we regelmatig een heel weekend in Zoetermeer kunnen verblijven.

Upcoming Events

Fast Forward Worship Nights
19 september

Heb je een verlangen naar aanbidding waar de Heilige Geest alle ruimte krijgt? 

19 september starten we eindelijk weer!
 

Vanwege Corona is het verplicht om je aan te melden gezien de beperkte ruimte.
Zonder aanmelding géén toegang!!!


Leren God’s stem verstaan
17 oktober

Wegens daverend succes bieden wij deze conferentie opnieuw aan. De cursus is exact hetzelfde als die van 15 februari. Wil jij groeien in het verstaan van Zijn stem? Kom dan ook!

Vriendschappen, relaties en het huwelijk
21 november

Conferentie over een bijbelse kijk op relaties. Hoe kijkt God naar het huwelijk? En hoe denkt Hij over sexualiteit? Samen gaan we op ontdekkingstocht om te zien wie wij zijn, wie Hij is en wat het betekent om samen één te worden. We geven je de wijsheid om een huis te bouwen en handvaten voor een gelukkig huwelijk.

REWIND online Bijbelstudie
iedere donderdagavond

Sinds donderdag 3 september zijn we weer fris gestart met de bijbelstudie!

We gaan samen op zoek naar wat het betekend om een discipel van Jezus te zijn. We spitten Lukas door, gaan de diepte met elkaar in.

Er staan echt veel rake teksten in. Jezus nam vaak geen blad voor de mond!

Wil je meedoen?
Gebruik dan deze uitnodiging.
We ‘zien’ elkaar via Band app.

Mee doen?

Wil je ons werk ondersteunen? Onze bediening groeit hard, er werken nu 4 mensen op ‘kantoor’. Alle 4 leven wij uit geloof. Steun ons! Zo word het mogelijk om het Goede Nieuws te verspreiden!

Bankgegevens
Jesse Versloot
IBAN: NL66BUNQ2043740377
BIC: BUNQNL2AXXX
Steun ons met uw gift
Fameless Heroes Fameless Heroes
REWIND Zoetermeer REWIND Zoetermeer
Versloot on the Road Versloot on the Road
Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? 
Geef je op via ons inschrijfformulier.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list.Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Categories: nieuws

1 Comment

Anke Schenkel · 31 januari 2021 at 17:46

Hallo.
Jullie profetie was zo raak over Joyce
Dank jullie wel.
Zegen Anke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *