Invite us

Invite us

We zijn een rondreizend gezin, reizen met een camper, leven uit geloof en verblijven veelal bij mensen thuis. We zijn geroepen om te doen wat er in Jesaja 61 staat.

De Geest van God de HERE rust op mij, omdat de HERE mij heeft gezalfd tot brenger van goed nieuws aan mensen die lijden en worden onderdrukt. Hij heeft mij gestuurd om mensen met gebroken harten te troosten, voor gevangenen vrijlating uit te roepen en hen die opgesloten zitten, te bevrijden.
Hij heeft mij gestuurd om aan mensen in de rouw te vertellen dat de tijd van Gods welbehagen voor hen is gekomen, maar ook de dag van Zijn toorn tegen hun vijanden.

Wil je meer horen over vriendschap met God, je identiteit in Hem, hoe je Hem kunt volgen, zit je met vragen over tongentaal of hoe je Gods stem kunt verstaan, wil je meer weten over de shabbat, heb je genezing of bevrijding nodig, wil je een heilig leven met God gaan leiden? En ga zo maar door.
Nodig ons uit en dan komen wij graag bij jouw langs!

 

Ons uitnodigen?

We zijn regelmatig op zoek naar mensen die hun huis of vakantiehuis voor ons open zetten om te verblijven. We hebben altijd onze eigen bedden bij ons d.m.v de camper.
Van daaruit organiseren we en doen we de volgende dingen:

 • spreken in kerken/huisgroepen
  • Meetings in het huis waar we zijn of bij huisgroep(en) in de buurt met aanbidding en onderwijs. Als het mogelijk is maken we het meteen lekker praktisch en we proberen tijd te nemen voor een persoonlijk woord/gebed voor ieder.
   Je kunt ons gericht over een bepaald onderwerp vragen zoals: Gods stem verstaan of hoe je een huisgemeente kan beginnen, maar je kunt het ook open laten en dan vragen we God om raad.
 • bidden en persoonlijke profetieën geven die mensen via het internet aanvragen
 • voorbereiding voor REWIND
 • voorbereiding van de diverse avonden
 • blog postings schrijven voor onze website
 • onderwijs geven aan onze 4 kinderen
 • het hebben van goede gesprekken aan de keukentafel 🙂

Praktische zaken

In onze camper hebben we niet alle faciliteiten die een huis bezit zoals een douche, wasmachine, wifi, aansluiting op het water- en elektriciteitsnet.
We zouden het daarom erg fijn vinden als we ergens kunnen douchen en wassen.
Dat we gebruik mogen maken van een wifi-punt, onze accu op kunnen laden en onze watertank kunnen vullen als dat nodig is.

Wil je je huis voor ons open zetten?

Dat zou helemaal geweldig zijn!
Boek ons door een mailtje te sturen naar: info@famelessheroes.org