Opgave verplicht: info@famelessheroes.org

Een mooie dag met onderwijs en zeker ook veel praktijk, want fietsen leer je ook niet door er alleen over te horen hoe het moet, toch? 😬

Getuigenissen van 15 februari:

Het was fijn en goed om zowel onderwijs als in de praktijk het te mogen toepassen, om te “oefenen”

H.E.

Ik had altijd het gevoel dat God ver weg stond van mij en contact krijgen met Hem voor mij niet mogelijk was. Het voelt alsof na dit weekend een kanaal open staat. God leeft gewoon echt in mij.

N.

Heb zelden ervaren dat GOD zo helder kan spreken, het praktische uitstappen en de anonieme methoden gaven veel vertrouwen dat het niet vanjezelf afkomstig is. En dat in een hele vertrouwde omgeving. Geen moment onveilig gevoeld en dat is heel prettig.

E.

Verlang je ernaar om Zijn stem te verstaan of kun je het al maar wilt wat meer tips en ervaring opdoen? 
Kom dan 17 oktober.

God zal ons allemaal bemoedigd en uitgerust naar huis laten gaan. Want ook al is het oefenen. Er zitten woorden van God tussen en die bevatten leven en zijn opbouwend! 

We sluiten de dag af met onze Fast Forward Worship Night. Die we sinds november eens per maand gestart zijn. Avonden met vrije aanbidding. Waarin we kijken waar de Heilige Geest heen wil. Echt heel bijzonder zijn de avonden al geweest. En omdat we de hele dag profetisch bezig zijn geweest en een zaal vol hebben met mensen die zich uit willen strekken naar het profetische en we wederom gaan uitstappen, beloofd dat een erg geweldig avond worden!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.