God is vaak ook heerlijk praktisch

God is vaak ook heerlijk praktisch

Er is een hoop geregeld deze week en stiekem hebben we al aardig wat kilometers binnen Nederland afgelegd. We hebben 4 nachten als roosjes in de camper geslapen en de motor rijd als een zonnetje!

Een nieuwe gasfles erin en nieuwe onderdelen voor de gastank. De stichting Fameless Heroes is zo goed als officieel! We hebben 1 nieuw bestuurslid erbij (missen er nog 1tje) en de tafel in de camper is ruimschoots getest op activiteiten tijdens het rijden.

Gaan waar je moet zijn

Afgelopen donderdag bij het denken over bij wie we die dag langs konden gaan, schoot de naam van een vriendin van ons in gedachten. Het bijzondere is dat zij die ochtend aan God gevraagd had of Hij voor iemand kon zorgen die een nieuwe wc-bril op de wc kon plaatsen. Daarnaast was ze al lange tijd op zoek naar een manier om haar financiën bij te houden. Jesse heeft de nieuwe wc-bril geplaatst en haar een zelfgemaakt Excel bestand gegeven waar ze helemaal blij van werd! Die dag was het haar teveel om zelf te koken, ze was niet zo fit waardoor ik aanbood om te koken. Het leven is mooi als je anderen kunt helpen!
Natuurlijk hebben we ook voor elkaar gebeden, maar God vraagt van ons niet alleen om voor die ene ‘buurvrouw’ te bidden, maar ook juist om zelf naar die ‘buurvrouw’ toe te gaan en je handen uit de mouwen te steken.

Wat je immers voor een ander gedaan hebt, dat heb je voor Hem gedaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.