Gods perfecte timing

Gods perfecte timing

Wow wat een dagen!
Er is zoveel gebeurd in maar 4 dagen.

België

Afgelopen zaterdag kwamen we om 12.00 uur aan op ons adres in Belgie (net over de Nederlandse grens).
Bij mensen die we eigenlijk helemaal niet kende behalve een kort contact via Facebook.
We kwamen aan, we zijn gaan praten…..praten……praten en praten. 2,5 dag lang.

“Wat was het heerlijk jullie ontmoet te hebben. We hebben genoten van de geestelijk opbouwende gesprekken!”

We sliepen tussendoor kort maar krachtig, we aten en dronken, onze kinderen speelden met veel plezier met elkaar. En we deelden uit en zij ook…heel bijzonder.
Volgens hen hadden we geen 2 weken eerder naar hen toe moeten gaan, dit was echt de perfecte timing!
Op de laatste ochtend werden we uitgenodigd voor een ontbijt bij iemand anders die ons voor ons vertrek echt nog wilde spreken. Het ontbijt liep uit tot 15.00 uur en toen moesten we toch echt weg. Weer terug naar Nederland, naar het mooie Zeeland.

Zeeland

We hadden zelf mooi 3 adressen in Belgie gepland om zo af te dalen richting Spanje.
Tot Jesse zondag zei dat hij het idee had dat God wilde dat we naar een familie in Zeeland moeten gaan om hen te helpen. Toen ik daarna God om raad vroeg of dat echt zo was bevestigde Hij dat.
Onze 2 resterende adressen belden we af en zijn in vertrouwen afgelopen maandag naar Zeeland gereden. Weer aardig wat kilometers terug naar het Noorden ipv naar het Zuiden. Één voordeel, het is hier warmer dan in Belgie!! God knows what He is doing.
Bij de familie was het reuze gezellig, maar voordat we bij hen langs gingen. Bezochten we eerst wat oude bekende in Zeeland.
Weten jullie nog het getuigenis van die vrouw waarvan haar gebroken voet verkeerd aan elkaar was gegroeid en dat de artsen haar voet hadden willen breken om het vervolgens goed aan elkaar te laten groeien? En dat we voor haar gebeden hadden en dat de arts zei dat alles ineens wel goed zat in haar voet?
Vandaag besloten we om haar ook even gedag te zeggen. Ze loopt nog steeds als een kievit, ze was er zo blij mee! Toen vertelde ze dat ze een erge longziekte heeft. Ik ben niet goed in het onthouden van die medische termen, maar ze vertelde dat het op een haartje na scheelt en ze zou continue aan de beademing moeten.
Jesse stelde voor om ervoor te bidden waarop ze gretig “ja” zei.
Vervolgens voelde ze dat ze veeeel meer lucht kreeg en ruimte in/bij haar longen!! Ze was er ontroerd van. Ze had geen bijbel en toen hebben we een bijbel gegeven die we vorige week zelf gekregen hadden. Ze zei blij dat ze zeker weten zou gaan lezen.
Ben iedere keer opnieuw verbaasd hoe God alles precies in elkaar past en hoe goed Hij is. God weet wat nodig is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.